Här finns Riksflytt !

Flyttfirma i Göteborg
Här finns Riksflytt
RiksFlytt
5.0
Baserat på 4 recensioner
powered by Google
Ida OchnickaIda Ochnicka
14:42 18 Jun 23
Detta var den bästa flyttfitman jag anlitat i hela mitt liv. Allt gick precis som det skulle. Kontakten från dagen jag boka dom tills dagen då uppdraget skulle utföras var super !! Mergim lägger verkligen ner själ och hjärta i sitt företag ! Och det finns absolut inget att anmärka på.. bara berömma. Jag hade dessutom råkat uppge fel våningsplan.. våning 2.. istället för 4 som det skulle vara.. men dom blev varken arga eller krånglade. Och priset var perfekt. Jag betalade på plats inga konstigheter.. är riktigt nöjd ! Rekommenderas!
Daniel OscarssonDaniel Oscarsson
11:50 11 Jun 23
Jag är genomgående nöjd på alla punkter. Mergim gjorde ett enastående arbete med ett gott humör och en problemlösande attityd. Jag hade missbedömt storleken på arbetet initialt så det blev mer än planerat men de löste det ändå utan några klagomål och jag fick övertala dem att höja priset för att motsvara arbetet som utfördes. En exceptionellt positiv erfarenhet.
Siri WestbySiri Westby
12:09 19 Apr 23
Bästa flyttfirman jag har stött på. Jättebra kommunikation, tydligt, trevligt och flexibelt. Personalen är mycket trevliga, respektfulla och serviceinriktade, dom höll tidsplanen och höll sig till allt som vi kommit överens om i förväg. Jag har ett ovanligt stort bohag och trodde inte det skulle gå att flytta allt på en gång men tack vare Mergims goda förmåga att organisera och planera kunde allt komma med på ett lass och dessutom sattes allt på rätt plats i nya huset. Väldigt nöjd med dom och jag vill starkt rekommendera Riksflytt för de som vill ha god, effektiv och prisvärd flytthjälp.
Armin AjdarpasicArmin Ajdarpasic
11:50 19 Apr 23
Trevlig och omtänksam personal.
js_loader

Här finns Riksflytt.

Behöver du hjälp med flytt i hela Sverige?
Nedan kan du läsa omdömen om vår flyttfirma på Dorunner

Här finns vi. Därför bör du anlita en bra flyttfirma med nöjda kunder. Men anlita Riksflytt och få 50% rutavdrag vid din flytt. Men om du har några frågor så kan du gärna kontakta oss på riksflytt. Dessutom erbjuder vi packning, bärhjälp och transport. Dessutom är vi en billig och bra flyttfirma.

Här finns Riksflytt. Anlita en flyttfirma med nöjda kunder och bra omdömen.