VÅRA TJÄNSTER
Vi utför flyttar över hela Sverige och vi erbjuder våra tjänster oavsett avstånd mellan adresser.
Läs mer om våra tjänster eller kontakta oss nedan för en kostnadsfri offert.
Kontakta oss

HEMBESÖK

När vi besöker ditt hem visar vi extra stor hänsyn och respekt för dina ägodelar.

Vi är medvetna om att det är mycket som ska göras på kort tid och att det lätt kan blit stressigt när du ska flytta. Det är därför vi finns här! Du kan alltid höra av dig till oss och tala om vad som är viktigt för just dig och om du har några särskilda önskemål.

Bra flyttfirma som är försiktiga med möbler. Våra tjänster är bra.
Flyttlådor som har lastats i lastbil av flyttgubbar.

PACKNING

Packning kan vara tidskrävande och medföra stress. Detta är något vi gärna hjälper dig med för att underlätta och göra flytten så smidig och stressfri som möjligt. 

Vi erbjuder flyttlådor och bubbelplast för att säkerställa att dina ägodelar och bohag får en säker transport.

Våra tjänster för företag

Vi hjälper inte bara privatpersoner utan även företag som behöver hjälp med med flytt av kontorsmöbler. Vi anpassar oss efter era behov och för gärna en dialog med er så att vi kan möta era önskemål.

Och vi vet att det innebär större kontorsmöbler som behöver bli flyttade och det är inga problem för oss.

Flyttfirma som har utfört flytt med 50% rut-avdrag. Våra tjänster utförs billig.

RiksFlytt är en bra och prisvärd flyttfirma som hjälper dig att flytta oavsett stad eller avstånd. Vi hjälper dig med packning, bärning och transport. Vår professionella flyttfirma med huvudkontor i Stockholm, Borås och Göteborg, erbjuder säkra och effektiva flyttjänster över hela Sverige. Vi tar hand om dina flytt-behov oavsett om det är en lokal-, långdistans-, eller företagsflytt. Men med vår erfarenhet och dedikerade team av flytt-experter garanterar vi en smidig och stressfri flytt-upplevelse. Men kontakta oss idag för att säkra en pålitlig och prisvärd flytt-lösning skräddarsydd för just dina behov. Därför bör du utforska våra omfattande tjänster och låt oss göra din flytt så smidigt som möjligt. Se våra omdömen om ni är intresserade av varför Dessutom är Riksflytt en bra flyttfirma med goda omdömen. Facebook