Flyttfirma i Karlskrona
Mer info nedan

Flyttfirma i Göteborg
RiksFlytt
5.0
Baserat på 4 recensioner
powered by Google
Ida OchnickaIda Ochnicka
14:42 18 Jun 23
Detta var den bästa flyttfitman jag anlitat i hela mitt liv. Allt gick precis som det skulle. Kontakten från dagen jag boka dom tills dagen då uppdraget skulle utföras var super !! Mergim lägger verkligen ner själ och hjärta i sitt företag ! Och det finns absolut inget att anmärka på.. bara berömma. Jag hade dessutom råkat uppge fel våningsplan.. våning 2.. istället för 4 som det skulle vara.. men dom blev varken arga eller krånglade. Och priset var perfekt. Jag betalade på plats inga konstigheter.. är riktigt nöjd ! Rekommenderas!
Daniel OscarssonDaniel Oscarsson
11:50 11 Jun 23
Jag är genomgående nöjd på alla punkter. Mergim gjorde ett enastående arbete med ett gott humör och en problemlösande attityd. Jag hade missbedömt storleken på arbetet initialt så det blev mer än planerat men de löste det ändå utan några klagomål och jag fick övertala dem att höja priset för att motsvara arbetet som utfördes. En exceptionellt positiv erfarenhet.
Siri WestbySiri Westby
12:09 19 Apr 23
Bästa flyttfirman jag har stött på. Jättebra kommunikation, tydligt, trevligt och flexibelt. Personalen är mycket trevliga, respektfulla och serviceinriktade, dom höll tidsplanen och höll sig till allt som vi kommit överens om i förväg. Jag har ett ovanligt stort bohag och trodde inte det skulle gå att flytta allt på en gång men tack vare Mergims goda förmåga att organisera och planera kunde allt komma med på ett lass och dessutom sattes allt på rätt plats i nya huset. Väldigt nöjd med dom och jag vill starkt rekommendera Riksflytt för de som vill ha god, effektiv och prisvärd flytthjälp.
Armin AjdarpasicArmin Ajdarpasic
11:50 19 Apr 23
Trevlig och omtänksam personal.
js_loader

Riksflytt, en flyttfirma som kör Sverige runt och är tillgängliga för dig i Karlskrona

Vårt mål är att kunna få nöjda kunder över hela Sverige, och kör transporter av bohag över hela Sverige. Vi har valt att vara en flyttfirma i Karlskrona som är tillgänglig för alla. Vi kämpar för att hålla nere priserna så mycket som möjligt. Riksflytt gör allt för att erbjuda smidiga flyttar för de som anlitar Riksflytt i Karlskrona. Tveka inte på att läsa våra tidigare omdömen på google eller trustpilot. Kika gärna lite på våra konton på sociala medier om du vill se hur vi arbetar. Om du undrar vad en flytt i Karlskrona kostar så kontakta oss gärna. Klicka här för att be om ett prisförslag: Kontakt

En bra och prisvärd Flyttfirma i Karlskrona

Vill du beställa en bra och billig flyttfirma i Karlskrona med bra omdömen från tidigare kunder. Tveka inte att höra av dig till oss på Riksflytt för att se hur vi kan hjälpa dig att flytta ditt bohag på det sätt som passar dig bäst! Vi erbjuder alternativa lösningar inför alla flyttar. Då varje person har sina unika behov när de ska flytta. Och har unikt bohag, är ingen flytt identisk med en annan flytt. Vi är medvetna om att det ibland finns försvårande omständigheter när man ska flytta. Som trånga trappor, tunga möbler och bärandet till lastbil vid en flytt, men det är även därför man ibland behöver ha hjälp av en professionell flyttfirma som har starka och erfarna arbetare som kan göra din flytt så smidig som möjligt. Tveka inte att anlita Riksflytt som är en flyttfirma med goda omdömen. Genom vårt hårda arbete och ständigt förbättrande har vi lyckats bli en bra och prisvärd flyttfirma i Karlskrona. Om du undrar vad en flytt från Karlskrona till en annan stad kostar så kan du gärna kontakta oss så ger vi dig ett snabbt prisförslag. Kontakt

Flytta med Riksflytt i Karlskrona

När man väl bestämmer sig för att flytta går man igenom den så kallade flyttprocessen. Nu skall man planera datum för flytt, se till att alla datum för överlämningar osv matchar vid flytt-datumet. Sedan skall man förbereda sitt bohag inför sin flytt i Karlskrona. Packningen är lång och tidskrävande. Här kan det vara smidigare att anlita en flyttfirma i Karlskrona för att få hjälp med packningen innan själva flytten startar. Nästa steg vid er flytt är bärandet till lastbilen, detta är som ni redan säkert vet en krävande uppgift för många som vill flytta, då de rent fysiskt inte har de egenskaper som krävs för att bära allt sitt bohag på några timmar vid sin flytt. Då kan det vara lönsamt för er att anlita Riksflytt som är en bra och billig flyttfirma i Karlskrona. Vi är erfarna av alla möjliga flyttscenarios, och har all utrustning som krävs för att kunna utföra alla möjliga flyttar. Om det är ett behov för er erbjuder även Riksflytt en flyttstädning i samband med er flytt. Sedan sker den näst sista delen av er flytt, det är transporten till nästa adress där bärandet in till den nya bostaden eller kontoret sker. Och tillslut så avslutas er flytt med att vi bär in allt er bohag och ställer det där ni ber oss att göra det. Vi kämpar för hårt för att kunna vara en prisvärd flyttfirma med bra omdömen i Karlskrona.

Riksflytt, en bra och billig Flyttfirma i Karlskrona

Vi förstår att ekonomin är lika viktig för er som för oss när ni flyttar, därför gör vi allt vi kan för att kunna erbjuda er så låga priser som möjligt när ni flyttar och när ni anlitar oss för ett flyttuppdrag. Riksflytt är en bra och prisvärd flyttfirma i Karlskrona med en förstklassig personal som går igenom en så kallad flyttutbildning. Samt en flytt praktik innan det får ta hand om dina ägodelar när du anlitar oss inför din flytt. Personalen gör allt för att din flytt ska bli så smidig och effektiv som möjligt. Vårt mål är att göra flytten så enkel som möjligt för såväl privatpersoner som små och stora företag som vill flytta prisvärt. Om du därför vill beställa en flyttfirma i Karlskrona med bra omdömen som privatperson eller som företag bör du kontakta oss. I detta fall är vi rätt flyttfirma i Karlskrona för dig! Kika gärna lite på vår hemsida eller på våra sociala medier om du vill se hur vi arbetar. Vi utför flyttuppdraget med högsta kvalitet och noggrannhet vid din flytt i Karlskrona.

Att tänka på vid en flytt i Karlskrona

Vad finns det för & nackdelar med att anlita en flyttfirma? De nackdelar som finns är att man måste betala en flyttfirma för flytten, och att det kan påverka budgeten man har inför månaden. Vill man göra flytten själv kan man säkert spara in lite pengar när man flyttar. Men när man flyttar bör man samtidigt tänka på att man måste ta ledigt från jobbet, hyra lastbil för flera tusen inför sin flytt, packa, bära, kalla på vänner och familj för flytthjälp, samt att oförutsägbara kostnader kan uppstå vid en flytt. En flytt är energikrävande, och kräver resurser som man som privatperson inte alltid har. Och att flytta är även mer tidskrävande för en privatperson än för en erfaren och prisvärd flyttfirma. Det är därför vi finns här, för att hjälpa dig med din flytt i Karlskrona! Känn er trygga med att anlita RiksFlytt som är en flyttfirma med goda referenser och lång erfarenhet i flyttbranschen. Vi hjälper er med er flytt oavsett om det är för en privatperson eller ett företag som ska flytta. Därför rekommenderar vi att ni hör av er till Riksflytt som är en prisvärd flyttfirma i Karlskrona. Vi har industrialiserat flyttarna, och för oss är det billigare att göra en flytt än för någon som inte har all utrustning som behövs vid en flytt, som bärselar, lastvagnar osv. Vi har många gånger blivit kallade en bra och billig flyttfirma i Karlskrona av våra kunder som anlitat oss när de har flyttat.

Flytt av dödsbo i Karlskrona

Behöver du hjälp med en tömning av ett dödsbo i Karlskrona? Vi hjälper dig gärna med din dödsbotömning . Att rensa ett dödsbo kan vara svårt för nära och kära, som ofta har andra bekymmer att tänka på än att tömma ett dödsbo och städa ett dödsbo. Hör av dig till oss om du vill ha hjälp med en smidig dödsbotömning. Vi planerar och kör till secondhand butiker, återvinningscentralen eller önskad adress. Ni bestämmer när och hur Dödsborensningen i Karlskrona ska ske, men om ni behöver hjälp med planeringen erbjuder vi självklart hjälp med det.

Flytthjälp i Karlskrona

Vi erbjuder mer än bara en vanlig bärhjälp när ni flyttar. Vårt koncept innefattar allt från noggrann packning till själva flytten och till och med flyttstädningen efteråt. Vi är en flyttfirma i Karlskrona blir glada av att få nöjda kunder. Låt en prisvärd flyttfirma i Karlskrona ta hand om varje detalj så att du kan fokusera på att komma fram till din nya plats utan stress eller bekymmer när du flyttar i Karlskrona. Vi erbjuder: Packning: När ni skall flytta kan det ibland vara ont om tid och nedpackningen av bohag kan vara tidskrävande, vilket är helt förståeligt då det finns mycket att tänka på vid en flytt. Här kan ni önska packhjälp av oss när ni flyttar. Då kommer vi och packar ner ert bohag med diverse packningsskydd som skall skydda ert bohag under er flytt. Vi tar med egna flyttkartonger till er flytt. Bärhjälp: Självklart erbjuder vi även bärhjälp vid flytten. Vi är utbildade inom bärteknik och är självklart försiktiga med bohaget vid flyttning. Om ni endast önskar hjälp med transport vid er flytt i Karlskrona finns även möjligheten att inte beställa bärhjälp när ni flyttar. Flyttstädning: När ni flyttar kan det som tidigare nämnt vara ont om tid P.G.A diverse anledningar. Att flytta innebär oftast att man som privatperson eller företag har en mängd olika saker man ska planera när man flyttar. Om ni önskar, kan vi städa er bostad eller kontor vid er flytt, efter att vi har lastat ert bohag. Transport: När ni skall flytta från Karlskrona transporterar vi ert bohag till den adress ni anger vid beställningen av er flytt. Tänk på att vi kör av alla sträckor och alla avstånd när ni skall flytta från Karlskrona. Vi flyttar överallt inom Sverige.

Flyttfirma med full försäkring i Karlskrona

Självklart är det i vårt intresse att vara mycket försiktiga med ert bohag när det flyttas av Riksflytt. Men när man flyttar kan det ibland ske oförutsägbara olyckor, som det gör överallt i livet. Då kan det vara skönt för er att veta att vi är fullt försäkrade när ni anlitar Riksflytt inför er flytt i Karlskrona. Då vi innehar både en ansvarsförsäkring och en transportgodsförsäkrning vid er flytt. Som för er innebär att ni får en betalning som motsvarar vad ert bohagets värde innan skadan. Som tidigare nämnt så är det absolut sista vi önskar att få en kund som är mindre nöjd. Men om det skulle ske så gör vi allt vi kan för att betala tillbaka er när ni anlitar Riksflytt i Karlskrona. Riksflytt är en flytt med goda omdömen i Karlskrona, som gör allt de kan för att kunderna ska bli nöjda vid sin flytt Om du vill hyra en bra flyttfirma så tveka inte på att höra av dig till oss för ett kostnadsförslag.

Hur Riksflytt arbetar:

Vår heltäckande flyttservice är skräddarsydd för att erbjuda en genomtänkt och problemfri övergång för dina ägodelar. Vi strävar efter att göra hela flyttprocessen så smidig som möjligt genom att erbjuda omfattande tjänster som täcker varje aspekt av din flytt. Med vårt erfarna och dedikerade team kan du känna dig trygg och avlastad från början till slut när du anlitar oss som är en prisvärd flyttfirma i Karlskrona. Här är några av de viktiga komponenterna i vår flyttservice Våra kunniga packningsspecialister tar hand om dina ägodelar med precision och omsorg när du beställer en flytt. När du ska flytta använder vi högkvalitativa förpackningsmaterial för att säkerställa att dina tillhörigheter transporteras säkert och utan skador när du flyttar i Karlskrona.

Omsorgsfull arbetsmetod

När vi ansvarar över din flytt i Karlskrona genomförs lastningen och lossningen av dina ägodelar med effektivitet och noggrannhet. Vi vill att du ska kunna kalla oss en bra flyttfirma när flytten är klar. Vår personal är välutbildad inför alla möjliga flyttar för att säkerställa att varje föremål hanteras med omsorg och att lastningen görs på ett optimalt sätt. Vi som en bra flyttfirma tar ansvar för säker transport av dina ägodelar till din nya destination. Med noggrann planering och logistik ser vi till att din flyttning genomförs smidigt och inom de överenskomna tidsramarna. Efter att dina ägodelar har flyttats till din nya plats tar vi hand om städningen om du så önskar. Vi lämnar ditt gamla hem i perfekt skick när flytten är klar, vilket sparar tid och ansträngning. Hur lång tid en flytt tar beror naturligtvis på hur mycket bohag du har men även avståndet mellan adresser. Vårt engagemang som en bra flyttfirma är att erbjuda en helhetslösning för din flytt. Så du kan fokusera på att komma fram till din nya plats utan onödig stress eller bekymmer. Med vår erfarenhet och expertis är vi redo att vara din pålitliga partner för en lyckad flytt upplevelse och hoppas på att du kan kalla oss en bra flyttfirma och en prisvärd flyttfirma i Karlskrona. Önskar du anlita vår prisvärd flyttfirma i Karlskrona som privatperson eller företag kan vi garantera att flyttprocessen blir en trevlig och en smidig upplevelse. Oavsett om du är en privatperson eller ett företag stort eller litet jobbar vi hårt för att du ska få en så bra flytt upplevelse som möjligt. Kontakta oss idag och få en flyttoffert.

Utnyttja din rättighet till 50 % Rut-avdrag när du anlitar Riksflytt i Karlskrona

När du anlitar en flyttfirma har du rätt till 50% rut avdrag på nedanstående arbeten som du beställer av Riksflytt. Det är en förmån som Sverige ger till alla sina medborgare för att kunna anlita en bra flyttfirma och underlätta för sina medborgare att flytta runt. Flytt är alltså avdragsgillt. Du utnyttjar rut-avdrag när du: Anlitar en flyttfirma för att flytta bohag och ägodelar mellan bostäder. Anlitar en bra flyttfirma för att flytta bohag och ägodelar till magasin. För den arbetstid som sker vid en flytt. När du anlitar en flyttfirma för att packa ner, packa upp, montera och demontera möbler. Om du anlitar en prisvärd flyttfirma i Karlskrona för att sköta din flyttstädning. När du anlitar en flyttfirma för att bära, lasta, lossa och förbereda inför transport.

Vad beror priset på när du anlitar en bra och billig flyttfirma i Karlskrona?

Priset beror på avstånd mellan adresser vid din flytt, volym som du vill transportera, hur många trappor och våningar det är, eller om det finns hiss, vad för typ av bohag det är som ska flyttas, och om det finns specifika önskemål som du vill att flyttfirman du anlitar ska tänka på, om du vill ha packhjälp, städhjälp, hur långt lastbilen kan komma till entren vid din flytt. Om du är ägare till ett företag eller företaget du jobbar på byter kontor, och du därför behöver anlita en bra och billig flyttfirma så har du hittat till en prisvärd flyttfirma i Karlskrona. När vi utför flyttar i Karlskrona har vi förrutom med privata flyttningar länge arbetat med stora som små företag. I de flesta fall skiljer scheman åt vid flyttningar för privatpersoner och företagsflyttningar. Där företagsflyttningar generellt kräver högre takt och snabbare flytt, givet att fler personer berörs av flytten. Det förekommer även att privatpersoner behöver en flytt som går snabbt och vill prioritera flytten och göra det på ett tidsbesparande sätt. Detta är en självklar möjlighet när du anlitar oss som en prisvärd flyttfirma i Karlskrona. Vi ser till att vi som bra och billig flyttfirma i Karlskrona håller hög kvalitet och service, oavsett vem uppdragsgivaren är. Kontakt

Vi erbjuder alltid kostnadsfria offerter. Kontakta oss på RiksFlytt@gmail.com eller via telefon 076-224 96 75.

Behöver du hjälp med flytt i hela Sverige?
Nedan kan du läsa omdömen om vår flyttfirma på Dorunner