Tidigare flyttar

Här kommer ni se bilder och information om våra tidigare slutförda arbeten. 

Vi är måna om transparens gentemot våra potentiella kunder och att de får se hur vi arbetar och stoltheten vi har för vårt nogranna och effektiva arbete.

MÖLNDAL JUNI '23

Vi på RiksFlytt genomförde en smidig flytt mellan två lägenheter i Mölndal den 1 juni i år. Med noggrann packning och säker transport av kundernas ägodelar, placerade vi möblerna i respektive rum i den nya lägenheten. Vi erbjöd även hjälp med montering och installation vid behov för att göra flyttprocessen så enkel som möjligt för våra kunder. Vår erfarenhet och professionella team säkerställde en framgångsrik flytt.

GÖTEBORG NOV '22

Vi på Riksflytt genomförde en framgångsrik flytt inom Göteborg kommun den 28 november 2022. Med noggrann planering och erfaren personal säkerställde vi en smidig övergång för våra kunder. Vi packade ägodelarna noggrant, transporterade dem säkert och placerade dem enligt önskemål i den nya bostaden. Vårt mål är alltid att erbjuda en pålitlig och problemfri flyttupplevelse för våra kunder.

ÖSTERSUND-GBG ´23

I helgen utfördes en flytt från Östersund i Norrland till Göteborg. Många mil men fantastiska vyer.

Bredvid texten kan du se hur vi lastar så effektivt och omsorgsfullt som möjligt.

GÖTEBORG JULI '23

Vi är måna om transparens gentemot våra potentiella kunder och att de får se hur vi arbetar och stoltheten vi har för vårt nogranna och effektiva arbete.
Här är en bild från en lastning som gjordes av oss i en tidigare flytt.

FLYTT NORSBORG - MÖLNLYCKE ´23

I en pittoresk by i Norsborg, där vardagens lugn möter en livfull stad, stod en familj inför en spännande förändring i sina liv. De hade beslutat sig för att göra en flytt till den charmiga staden Mölnlycke. För att göra denna övergång så smidig som möjligt, vände de sig till Riksflytt, den pålitliga partnern för alla flyttbehov.

ULLARED-KALV ´23

En episk flyttresa från det pulserande samhället Ullared till den lantliga idyllen Kalv blev verklighet med hjälp av Riksflytt. Vår dedikerade flyttcrew briljerade med sin expertis när de packade, lastade och transporterade hela hemmet från en plats till en annan. Kartonger, flyttlådor och packmaterial användes noggrant för att skydda varje skatt som skulle flyttas. Vid ankomsten till Kalv, återuppstod hemmet som om det aldrig hade lämnat Ullared, tack vare Riksflytts professionella och noggranna insats.

FLYTT INOM CENTRALA GÖTEBORG´23

En smidig och problemfri flytt inom centrala Göteborg blev en verklighet tack vare Riksflytt. Vårt team av erfarna flyttproffs tog hand om allt från packning till transport och avlastning. Kartonger, flyttlådor och skyddsmaterial användes noggrant för att säkerställa att varje möbel och ägodel nådde sitt nya hem i perfekt skick. I hjärtat av Göteborg återuppstod livet snabbt och sömlöst, tack vare Riksflytts expertis inom flytt.