Tidigare flyttar

Här kommer ni se bilder och information om våra tidigare flyttar. 

Vi är måna om transparens gentemot våra potentiella kunder och att de får se hur vi arbetar och stoltheten vi har för vårt nogranna och effektiva arbete. Ni kan även se hur vi arbetar på Instagram och på Facebook.

Tidigare flyttar. En Effektiv packning
Lastning av lastbil inför en flytt.

MÖLNDAL 2023

Vi på RiksFlytt genomförde en smidig flytt mellan två lägenheter i Mölndal den 1 juni i år. Med noggrann packning och säker transport av kundernas ägodelar, placerade vi möblerna i respektive rum i den nya lägenheten. Vi erbjöd även hjälp med montering och installation vid behov för att göra flyttprocessen så enkel som möjligt för våra kunder. Vår erfarenhet och professionella team säkerställde en framgångsrik flytt.

GÖTEBORG 2022

Vi på Riksflytt genomförde en flytt inom Göteborg kommun den 28 november 2022. Med noggrann planering och erfaren personal säkerställde vi en smidig övergång för våra kunder. Vi packade ägodelarna noggrant, transporterade dem säkert och placerade dem enligt önskemål i den nya bostaden. Vårt mål är alltid att erbjuda en pålitlig och problemfri flyttupplevelse för våra kunder. 

Kartonger och bohag packas ner i lastbil.
Sängar och skåp. Filtar används när lastbilen lastas.

Östersund-Göteborg 2023

I helgen utfördes en flytt från Östersund i Norrland till Göteborg. Många mil men fantastiska vyer.  på bilden kan du se hur vi lastar så effektivt och omsorgsfullt som möjligt. Vi använder hellre för mycket filtar än för lite. Allt för att få ett gott omdöme av våra kunder och bli kallade en bra flyttfirma.

GÖTEBORG 2023

Vi är måna om transparens gentemot våra potentiella kunder och att de får se hur vi arbetar och stoltheten vi har för vårt nogranna och effektiva arbete.
Här är en bild från en lastning som gjordes av oss i en tidigare flytt. Våra erfarna flyttgubbar packar så effektivt som möjligt, för att minska transport-behoven för våra kunder, och på så sätt erbjuda billigare priser.

Tidigare flyttar. En försiktig flyttfirma.
Tidigare flyttar. Bra personal som är försiktiga med möbler.

Tidigare flyttar NORSBORG - MÖLNLYCKE 2023

I en pittoresk by i Norsborg, där vardagens lugn möter en livfull stad, stod en familj inför en spännande förändring i sina liv. De hade beslutat sig för att göra en flytt till den charmiga staden Mölnlycke. För att göra denna övergång så smidig som möjligt, vände de sig till Riksflytt, den pålitliga partnern för alla flyttbehov. Fåtöljen på bilden var för stor för att bäras ner för trappan, och för ömtålig för att monteras ner. Här ser ni hur våra duktiga flytt-gubbar använder sig av kreativa lösningar för att kunderna ska bli nöjda.

ULLARED-KALV 2023

En episk flyttresa från det pulserande samhället Ullared till den lantliga idyllen Kalv blev verklighet med hjälp av Riksflytt. Vår dedikerade flyttlag. briljerade med sin expertis när de packade, lastade och transporterade hela hemmet från en plats till en annan. Kartonger, flyttlådor och packmaterial användes noggrant för att skydda varje skatt som skulle flyttas. Vid ankomsten till Kalv, återuppstod hemmet som om det aldrig hade lämnat Ullared, tack vare Riksflytts professionella och noggranna insats.

Flyttfirma som är försiktig med möbler och bohag.
Tidigare flyttar. En flyttfirma som nyttjar varje kubikmeter i lastbilen.

Tidigare flyttar INOM CENTRALA GÖTEBORG 2023

En smidig och problemfri flytt inom centrala Göteborg blev en verklighet tack vare Riksflytt. Vårt team av erfarna flyttproffs tog hand om allt från packning till transport och avlastning. Kartonger, flyttlådor och skyddsmaterial användes noggrant för att säkerställa att varje möbel och ägodel nådde sitt nya hem i perfekt skick. I hjärtat av Göteborg återuppstod livet snabbt och sömlöst, tack vare Riksflytts expertis inom flytt.

Flyttfirma med goda omdömen. Dessutom är vi en flyttfirma som finns i Stockholm, Göteborg och Borås. Dessutom erbjuder vi bärhjälp, packning och transport. Men om ni vill se mer av våra tidigare flyttar kan ni kika på vår hemsida på Facebook. Men om ni vill anlita en bra flyttfirma med 50 % rut-avdrag. Kontakt

Tidigare flyttar