OM RIKSFLYTT
Företaget är ursprungligen ett familjeföretag, ett Far-och-Son-företag som bestämde sig för att utöka verksamheten och erbjuda sina tjänster över hela Sverige. Vill du veta mer om oss på Riksflytt?
Kontakt

För oss är det viktigaste att våra kunder blir nöjda. Därför anpassar vi oss alltid efter de krav och behov som finns.

Vi vet att ingen flytt är den andra lik därför ser vi vikten av dialog med kund. Med det sagt är det alltid lätt att komma i kontakt med oss och diskutera frågor och funderingar både före, under och efter flytten.

Du kan alltid kontakta oss om något behövs läggas till eller ändras.

Vår process

BOKA DIN FLYTT

1

PACKA

2

VI BÄR &TRANSPORTERAR3

ARBETET KLART

4

Om RiksFlytt. En bra och prisvärd flyttfirma som hjälper dig att flytta oavsett stad eller avstånd. Vi hjälper dig med packning, bärning och transport. Vår professionella flyttfirma med bas i Borås och Göteborg, erbjuder säkra och effektiva flyttjänster över hela Sverige. Vi tar hand om dina flyttbehov oavsett om det är en lokal-, långdistans-, eller företagsflytt. Med vår erfarenhet och dedikerade team av flyttexperter garanterar vi en smidig och stressfri flyttupplevelse. Kontakta oss idag för att säkra en pålitlig och prisvärd flyttlösning skräddarsydd för just dina behov. Utforska våra omfattande tjänster och låt oss göra din flytt så smidigt som möjligt. Rut-avdrag gör det billigare för dig att anlita en flyttfirma. Vill du ser mer hur vi arbetar? https://www.facebook.com/Riksflyttsverige  Vill du veta mer om Riksflytt? Vad kostar en bra flyttfirma? Kontakt: 076 224 96 75.